dengronamilengoesultra.blogg.se

Här har du ännu en blogg som tar upp det här med träning, hälsa och ger goda och nyttiga mattips. Däremot kommer du aldrig att se mig "super- sminkad-put mun-på gym" bild läggas upp. Jag är en helt vanlig mamma med ups and downs, risigt hår och sällan synkad outfit på gymmet. Felstavning och särskrivning kan också förekomma. Hälsa
Tälten.se

Sjukvården

Publicerad 2018-01-26 15:48:16 i Allmänt, hälsa, livet,

Jag tänkte faktiskt slå ett slag för den fantastiska sjukvård som vi faktiskt har i Sverige! Jag läser dagligen om besparingar och klagomål på sjukvården både i tidningar och på sociala medier. Men jag tycker att vi har en fantastisk vård.
När jag var gravid och väntade vårt första barn fick jag plötsligt blödningar. Jag fick snabbt komma till en läkare som upptäckte att jag hade cellförändringar. Någon vecka senare blev det en operation. Nu 11 år senare behöver jag bara komma på de kallelser som skickas ut för cellprovtagning.
I onsdags var jag på min första mammografi. Visst var det en konstig och lite obehaglig känsla, men det kan ju faktiskt rädda liv. Gratis livförsäkring! Är inte det fantastiskt!
Jag har de i min närhet som varit sjuka. Som fått vänta. Som har fått tjata. Men som också har fått hjälp. Vi har fantastiska sjuksköterskor och läkare som gör ett otroligt bra jobb med de resurser som de har. 
Så Tack till er! Ni är hjältar ❤️
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela